sallakeskinenNETTIkuva

Salla Keskinen on valmistunut valokuvaajaksi Turun AMK:n Taideakatemiasta 2010 sekä kuvataidekasvattajaksi (TaM) Aalto -yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta 2017.

Hän on työskennellyt valokuvauksen parissa niin freelance-valokuvaajana, työpajojen ohjaajana kuin kuraattorinakin. Hän on tehnyt kuvauksia mm. Linnateatterille, Sammakon kustannusosakeyhtiölle, Turun AMK:lle, Taideyliopiston Teatterikorkeakoululle, H2Ö-festivaalille sekä useita hääkuvauksia. Salla on vaikuttanut myös Jyväskylän Luovan Valokuvauksen keskuksen ja Turun Valokuvakeskus Perin hallituksissa ja näyttelytyöryhmissä. Opetuksessa Sallan erityisosaamista ovat omakuvalliset menetelmät, pimiötyöskentely sekä moniaistiset harjoitteet. Kuvataidekasvatuksen opintojensa aikana hän suoritti sivuaineen verran taideterapian opintoja.

Taiteellisessa työskentelyssään Salla käyttää linssipohjaisia medioita sekä performanssia. Maisterin opinnäytteensä hän kirjoitti vuorovaikutteiseen kosketusperformanssien mahdollisuuksista.

 

salla.keski@gmail.com

050 518 7724